Situate e rëndë e motit, universiteti ‘Luigj Gurakuqi’ mbyllet dy ditë

600
Shtyhet procesi mesimor në universitetin e Shkdres. Sot dhe neser nuk do të ketë mësim në këtë universitete dhe shkak për këtë është bërë moti i keq me reshje dëbore dhe situata e rënduar e rrugëve të cilat në shumicen e rasteve kanë penguar levizjen e banorëve.
Vendimi është marrë nga senati pasi ka patur gjatë mengjesit të sotem një numer shumë të vogël të studentëve të paraqitur në mesim.
Sigal