Si të veproni kur dilni dhe futeni në shtëpi, ISHP: Kështu mbani larg koronavirusin

92

Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar dy “manuale” se si të veproni në mbrojtje nga koronavirusi i ri, i quajtur COVID-19, kur dilni dhe futeni në shtëpi.

Janë rregulla dhe veprime të thjeshta, që kërkojnë disiplinë e cila më pas bëhet rutine dhe në funksion të ruajtjes së higjienës.

Mos harroni maskën dhe të mbani distancë me të tjerët kur jeni jashtë.

 

Ndërsa në shtëpi nuk duhet neglizhuar dezinfektimi i sendeve që kemi mbajtur jashtë, si telefoni e syzet.

Save

Share