Shembja e kishës në Himarë, Shoqata ‘Jari Lai’ protest në orën 18:00

504
Në orën 18:00, përpara selive shqiptare diplomatike në Athinë dhe Selanik, pjesëtar të shoqatës ‘Jeri Lai’ do të protestojnë për shembjen e kishës në Himarë . Në këtë protestë paqësore pritet të marrin pjesë ish-ushtarak në pension dhe ushtarakët që janë në lirim. 
Sigal