Shembet Teatri Kombëtar (VIDEO)

73

Këto pamje do të mbetën në mendjen e çdo shqiptari.

Rreth orës 04:30 të mëngjesit policia ka ndërhyrë brutalisht duke shembur Teatrin Kombëtar. Policia ka ndërhyrë në mënyrë të dhunshme dhe ka rrahur artistët që mbronin godinën. Disa gazetarë janë dhunuar, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi është shoqëruar me forcë në polici, ndërsa qytetarët janë rrahur.

Forcat speciale të policisë kanë hyrë të armatosur rëndë në mjediset e Teatrit ku kishte artistë dhe qytetarë, duke rrahur e tërhequr zvarrë njerëzit.