Budina: Shtet kriminal! Ku është ambasadori Soreca që fshihet?

49

Pas hyrjes të forcave të policisë brenda godinës së Teatrit Kombëtar ka dalë regjizori Edmond Budina para medias dhe ka thënë se forcat e policisë kanë hyrë me armë dhe me dhunë brenda mjediseve duke dhunuar në mënyrë të tmerrshme njerëzit. Ky është shtet mafioz, ndaj duhet që populli të ngrihet me forcë kundër këtij regjimi fashist.

Më tej Budina tha se ku është ky ambasadori i BE Soreca që na mashtroi?