Rikthehen reshjet e dëborës në Korçë, rekomandohen goma dimërore

90
Sigal

Në Qarkun e Korçës janë rikthyer sërish reshjet e dëborës, të cilat kanë qenë prezente gjatë natës, ndërsa vijojnë të jenë ende prezente, por me intensitet më të ulët.

Trashësia e dëborës arrin deri në 5 cm.

Aktualisht në të gjitha akset nacionale dhe turistike qarkullimi i mjeteve kryhet pa probleme, por rekomandohen gomat dimërore.

Nga kontraktorët është punuar për mirëmbajtjen dimërore me pastrime e kriposje ndërsa grupet e punës janë ne gatishmëri për proceset e punës për mirëmbajtjen dimërore gjate ditës se sotme.