Revoltë në Tiranë, bllokohet rruga nga kosha mbeturinash dhe karrige

328
Sigal

Shenja revolte janë parë edhe në rrugët e kryeqytetit.

Në disa pamje të filmuara në Tiranë, mund të shihet se rruga është bllokuar nga disa kosha mbeturinash që janë vendosur të përmbysur.

Po ashtu, në pamje duken edhe disa karrige që janë vendosur po ashtu në rrugë në shenjë proteste.