Reshje të forta dëbore gjatë natës në Kukës

492
Reshje të forta dëbore ranë gjatë natës në verilindje të vendit. Për orë të tëra, ato vazhduan me intensitet dhe në Rrugën e Kombit, tek tuneli i Kalimashit, trashësia shkoi 10 centimetra. Makineritë borëpastruese nisën menjëherë nga puna për largimin e borës nga rruga dhe hedhjen e kripës.Ndërkohë, reshjet kanë pushuar, por temperaturat po ruajnë vlerat e tyre pozitive. Rruga e Kombit po mbahet në qarkullim të plotë dhe pa problem, ndërsa në disa akse rurale në Kalis, Arren, Gryjecaje ka vështirësi në qarkullim. Energjia elektrike pati ndërprerje të herëpashershme gjatë natës, si pasojë e erërave të forta, ndërsa sot është normalizuar.
Sigal