Rëndohet situata, rruga lidhëse e 6 fshatrave në Vlorë e pakalueshme

741
Situata vijon të jetë e rënduar në 6 fshatra të qytetit të Vlorës pas reshjeve të dendura që kanë shkaktuar përmbytje.
Raportohet se në  vendngjarja dëmet janë të konsiderueshme dhe se nuk pritej që situata të përshkallëzonte në këtë fazë”.
“ Situata është përkeqësuar. Mjetet e vogla nuk mund të kalojnë. Ka shumë familje që po kërkojnë ndihmë. Policia Kufitare, e Rendit dhe Ushtria janë në gadishmëri për të dhënë ndihmën e tyre për qytetarët e prekur.
Në orët e pasdites pritet një përmirësim i situatës, dhe tërheqje e ujit. Ka mbi 80 banesa brenda të cilave ka depërtuar uji. Disa banorë nuk e prisnin, pavarësisht se Shtabi i Emergjencave i paralajmëroi për këtë situatë.
Rrjedha e krijuar në rrugën lidhëse mes fshatit Novoselë, Fitore, Bishan etj, pra 6 fshatra, janë të p
Sigal