Remont i detyruar/ Ja bizneset private që nesër do të mbeten pa energji në Tiranë

347
Sigal

 

Ditën e nesërme një pjesë e bizneseve do të mbeten pa energji, kjo për shkak të një remonti që po ndërrmerr OST në Tiranë.

‘Njoftim i OST për abonentët #Tiranë

 

 

Stakim, 13 gusht

Në vijim të punimeve që po kryen OST për instalimin e sistemit të matjes , nesër, 13 gusht do të kryhet remont në kabinën 20 kV “Ibrahim Plaku”  që furnizohet nga Fiderit E1 (20kV) i  N/stacionit Farkë.

Punimet do të kryhen në intervalin kohor 09:00-12:00 dhe pa energji do të mbeten bizneset private që furnizohen nga kjo kabinë pranë rrethrrotullimit të TEG Farkë.

Pjesa tjetër e konsumatorëve do furnizohet në unazë nga fideri 20 kV 323 Selitë’