Radhë kilometrike në Vlorë, pushuesit bllokohen sërish pas kthimit nga plazhi

152
Sigal

Aksi Vlorë-Radhimë është bllokuar sërish këtë fundjave. Siç shihet dhe nga foto radha e makianve është shumë e gjatë dhe lëvizja është bërë tepër e vëshirë. Mësohet se trafiku ka filluar rreth pas orës 7 pasdite dhe po vijon ende. Të gjitha makinat që kthehen nga Orikumu, Llogoraja dhe më tej në Jug, kanë mbetur të bllokuara në Radhimë dhe Vlorë. Kjo pamje që serviret sot është e njëjta me një javë më parë, ku sërish të dielën pushuesit mbetën të bllokuar për shumë orë. Nga autoritetet u premtua se gjendja do të përmirësohet, por e diela pasdite kurt ë gjithë pushuesit kthehen ka sjellë sërish trafik të rënduar.