Publikimi i tezës së provimit të Maturës për gjuhën e huaj, ministrja Kushi: Detaj që nuk cenon procesin

50
Sigal

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka folur për publikimin e tezës së provimit të anglishtes.

Ministrja Kushi ka theksuar se procesi ka vijuar normalisht dhe se nuk është cënuar.

“Detaj që nuk e cenon procesin”, ka thënë Kushi.