Protestuesit i vënë flakën “projektit” të Unazës

311

Protestuesit, e thirrur nga Opozita e Bashkuar, bllokuan sot mbasdite rrugën tek rrethrrotullimi “Shqiponja”, në hyrje të kryeqytetit.

Ata, gjithashtu, dogjën posterat e projektit të rindërtimit të “Unazës së Re”, projekt i cili rezultoi korruptiv, me një garë të paracaktuar dhe një kompani me letra të falsifikuara, për të cilën ende askush nuk është përgjigjur para drejtësisë.