Grabitja e Rinasit/ Aksion policor në Krujë, çfarë po ndodh në këto momente

411

Një aksion policor po zhvillohet në këto momente në qytetin e Krujës, që ka në qendër grabitjen e Rinasit.

Policia po ushtron kontroll në banesat e shtetasve Oltion Veseli dhe Elton Pikli, të dy të ndaluar për grabitjen e Rinasit të ndodhur më 9 prill.

Policia gjithashtu po ushtron kontroll edhe në dyqanin e Piklit, i cili punonte si kasap,

Oltion Veseli dhe Elton Pikli janë 5 nga të ndaluarit e deritanishëm për grabitjen e Rinasit.