Presidenti Ilir Meta ndodhet në Konferencën e “Mesdheut të së Ardhmes”, teksa ka publikuar një foto me të rinjtë pjesëmarrës.

Presidenti Meta ka shkruar se një rini gjithnjë në lëvizje mund të jetë avangard e mentalitetit të transformimit të Mesdheut në oportunitet të inovacionit dhe bashkëpunimit.

Ja postimi i plotë i Metës:

Një rini gjithnjë në lëvizje mund të jetë avangard e mentalitetit të transformimit të Mesdheut në oportunitet të inovacionit dhe bashkëpunimit.?? Konferenca “Mesdheu i së Ardhmes”