Presidenti Meta në përvjetorin e Presidentit të SHBA, Franklin D. Roosvelt shpërndan mesazhin e tij tëfuqishëm

142
Një mesazh i mençur, i fuqishëm, aktual për çdo epokë dhe që na fton për reflektim, nga Presidenti i SHBA, Franklin D. Roosvelt, sot në përvjetorin e Tij të lindjes. 🇦🇱🤝🇺🇸
“Në demokraci liria rrezikohet nëse populli toleron rritjen e pushtetit personal deri në pikën kur ai bëhet më i fortë se vetë shteti demokratik. Në thelb ky është fashizëm: kapja e qeverisjes nga një individ, nga një grup, a çfarëdo kontrolli nga pushteti privat.”
Sigal