Sigal

Presidenti Ilir Meta i pranishëm në veprimtarinë tradicionale, kulturore e letrare kushtuar poezisë shqipe “Ora e Maleve 2018”. Përmes një postimi ne facebook Kreu i Shtetit shprehet se: Është emocion i veçantë të merrja pjesë në këtë veprimtari kulturore.

Ja postimi i plotë i Metës:

Emocion i veçantë të merrja pjesë në veprimtarinë tradicionale, kulturore e letrare kushtuar poezisë shqipe “Ora e Maleve 2018” në Rozhajë, që synon të ruajë traditat, vlerat tona kombëtare dhe gjuhën shqipe, në viset ku banojnë shqiptarët.
Falënderime e mirënjohje të pakufijshme për organizatorët e këtij manifestimi kulturor dhe kombëtar.??