Presidenti Meta: Kënaqësi të takoja tre vëllezërit Gjika, tre futbollistë titullarë

82
Sigal

Kënaqësi të takoja tre vëllezërit Mihal Gjika, Dhimitër Gjika dhe Petrit Gjika, tre futbollistë titullarë në të njëjtën kohë të “Labinotit”, rast unikal jo vetëm në Shqipëri, por edhe në historinë e futbollit botëror.