Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, mirëpret nesër në një vizitë shtetërore Presidenten e Hungarisë, Sh.S.Znj. Katalin Novak

53
Sigal

10:00 – 10:15 Ceremonia zyrtare e mirëseardhjes në Institucionin e Presidentit të Republikës.

11:30 – 12:00 Deklaratat respektive dhe konferencë e përbashkët për shtyp e dy Presidentëve.

Për gazetarët dhe mediat e interesuara, ju bëjmë me dije se ceremonia dhe konferenca për shtyp do të mundësohen të transmetuara me regji qendrore nga TVSH, që do të garantojë edhe sinjalin për mediat e tjera.

Ju lutem mediave që do ta ndjekin këtë aktivitet të paraqiten në Institucionin e Presidentit të Republikës jo më vonë se ora 09:30 për transmetimin e ceremonisë me pajisjet e tyre transmetuese.