Sigal

Meta vizitë në Manastir për të përkujtuar 110-vjetorin e Kongresit të Manastirit

Presidenti Meta pritet nga dhjetra shqiptarë nga Maqedonia dhe ministri i Kultures se Maqedonise, Asaf Ademi

Presidenti Meta viziton shtepine muze ku i mblodh Kongresi i Manastirit i shoqeruar nga dhjetra shqiptare

Presidenti Meta shperndan ne menyre simbolike 110 abetare per femijet shqiptare te Manastirit

Meta: I uroj mbare kombit shqiptar gezuar 110-vjetorin e Alfabetit te gjuhes shqipe

Meta: Me shume emocion rikthehem ne Manastir

Meta: Te bejme gjithcka qe kjo ndertese historike per shqiptaret te pasqyroje me se miri kontributin e patrioteve shqiptare

Meta: Pa Kongresin e Manastirit do te kishte qene e veshtire edhe shpallja e Pavaresise se Shqiperise

Meta: Shqiptaret faktor progresist ne sherbim te paqes, stabilitetit dhe integrimit te rajonit