Sigal

Nju Jorku është përfshirë nga një stuhi e fuqishme dëbore, dhe për pasojë 8 persona kanë humbur jetën si dhe 400 familje kanë mbetur pa energji elektrike.

Ndërkohë mediat në SHBA raportojnë se  për shkak të motit të keq janë anuluar dhe 2 mijë fluturime. 

Kishin kaluar 3 vjet që kur SHBA  nuk ishte përballura me një mot kaq të egër, dhe sipas ekspertëve, pritet që sezoni dimëror të jetë i ashpër.