Presidenti Begaj, mirëpret sot në një vizitë shtetërore Presidentin e Republikës së Estonisë, Sh.T.Z. Alar Karis

102
Sigal

15:00 Nisja e ceremonisë zyrtare në Institucionin e Presidentit të Republikës.

16:20 – 17:00 Deklaratat respektive dhe konferencë e përbashkët për shtyp e dy Presidentëve.

Për gazetarët dhe mediat e interesuara, ju bëjmë me dije se ceremonia dhe konferenca për shtyp do të mundësohen të transmetuara me regji qendrore nga TVSH, që do të garantojë edhe sinjalin për mediat e tjera.

Ju lutem mediave që do ta ndjekin këtë aktivitet të paraqiten në Institucionin e Presidentit të Republikës jo më vonë se ora 14:30 për transmetimin e ceremonisë me pajisjet e tyre transmetuese.