Policia nxjerr në shitje tre qenë

131

Ministria e Financave ka shpallur ankandin për shitjen e tre qeneve të Institutit të Përgatitjes së Qenve të Policisë.

Qentë me emrat Lisi, Uga dhe Asta do të shiten me një vlerë fillestare ankandi prej 20 000 lekësh.