Policia nuk kursehet, ndëshkon 24 mijë qytetarë

212
Sigal

Policia nuk është kurser aspak në ndëshkimin e qytetarëve për mos mbajtjen e maskave  , duke arritur një shifër prej rreth 24 mijë qytetarë. Ky numër tregon tendencën e madhe që kanë filluar të kenë qytetarët për t’i refuzuar maskat.

Sipas të dhënave zyrtare të policisë së shtetit, janë shoqëruar 269 individë në komisariate për shkak se kanë refuzuar të tregojnë identitetin e tyre. Më pas u janë bërë verifikimet, janë ndëshkuar dhe më pas janë lënë të lirë.