Policia në Elbasan kontrolle në rrugë për makina luksoze

91
Sigal

Ngjarjet e fundit kriminale kanë bërë që Policia e Elbasanit të vendos pika kontrolli në pikat hyrëse dalëse po ashtu dhe tek zona e universitetit.

Efektive të krimeve, si dhe policia e rendit po kontrollojnë çdo automjet luksoze.