Polici në Durrës i prekur nga koronavirusi, me urgjencë drejt Tiranës

74

Një efektiv policie rezulton pozitiv në testin ndaj koronavirusit në qytetin e Durrësit.

Mësohet se pacienti është transportuar me urgjencë në repartin e Infektivit në Tiranë.

Ndërkohë sipas hartës dhe shifrave të ministrisë më 24 mars, Durrësi kishte 8 të prekur me COVID-19 deri dje. Sot priten të dhënat e reja.