Piktura e veçantë e Avni Delvinës: Meta, është një mik i madh dhe i sinqertë i Amerikës dhe i Popullit Amerikan

59

Piktori Avni Delvina ka realizuar një grafikë mjaft domethënëse për kreun e shtetit Ilir Meta. Në punimin e publikuar në Facebook, Delvina ka paraqitur Presidentit e Shqipërisë me imazhin e Statujës së Lirisë në SHBA dhe me Kushtetutën dhe flamurin tonë kombëtar.

“Kot e kanë!!!!!! Presidenti i Shqipërisë sonë të dashur z. Ilir Meta, është një mik i madh dhe i sinqerte i Amërikës dhe i Popullit Amerikan”,- shkruan Avni Delvinë në diçiturën shpjeguese për këtë punim artistik.