Përkujtohet sot 78-vjetori i kalimit nga jeta i ish-Kryegjyshit Botëror Bektashian

322

Sot mbushen 78 vjet nga vrasja në Selinë e Shenjtë Bektashiane në Tiranë nga fashistët italianë, të klerikut atdhetar Sali Niazi Dedei,, ish-Kryegjyshit Botëror Bektashian, “Dëshmor i Atdheut”, pasi nuk pranoi firmosien e dokumentit të pushtimit.

Me këtë rast, sot në Selinë e Shenjtë Bektashiane në Tiranë, përkujtohet kjo datë, ku veç të tjerave, do të ketë dhe një falje të veçantë.

Kryegjyshi Botëror Bektashian,

Hirësia e Tij,

Haxhi Dede Edmond Brahimaj

Tiranë, 28 nëntor 2019