Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

552
Trajtimi financiar për efektivët policorë, pagesa e raporteve mjekësore, procedura për sigurime vullnetare dhe pensioni i fermerëve e elektricistëve
Kushtet dhe procedurat për efektivët policorë shtetërorë dhe privatë, si bëhet pagesa e raportit mjekësor, kush mund të bëjë sigurime vullnetare, çfarë parashikon legjislacioni për sigurimin e fermerëve dhe elektricistët që dalin në pension 

Trajtimi financiar për policët e Policisë së Shtetit 
Pyetje

Një punonjës i policisë së shtetit nga Tirana shkruan: më 20 gusht të këtij viti plotësoj moshën 52 vjeç. Kam 30 vjet punë i siguruar gjithsej dhe nga këto 26 vjet ushtarak efektiv. Më kanë njoftuar në dal në lirim…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal