Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

933
Si llogaritet pensioni për deputet dhe ambasador, përfitimi i pensionit suplementar si gjykatës
Përfitimi i pensionit për mësuesit që punojnë pasi kanë dalë në pension, përfitimi i lejes së lindjes, ripunësimi në sektorin privat
Dokumentet për pension
Pyetje
Zonja Vjollca Zina nga Tirana shkruan: Më 2 dhjetor të vitit 2017 plotësova moshën e pensionit 60 vjeçe e 6 muaj. Marrëdhëniet financiare me qendrën e punës i kam ndërprerë më datën 27 shkurt të vitit 2016. Gjithsej kam 40 vjet punë të siguruara nga të cilat, 18 vjet kam punuar mekanike dhe axhustatore përfshi dhe periudhën që kam qenë në…

( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal