“Paratë e shqiptarëve po shkojnë te një vepër kriminale”, Kryemadhi nxjerr foton: Kompania që çoi në sekuestrimin e inceneratorit të Fierit dhe Elbasanit, ka marrë para nga…

73
Sigal

Deputetja e Partisë së Lirisë Monika Kryemadhi deklaron se kompania që ka çuar në sekuestrimin e inceneratorit të Fierit dhe Elbasanit, ka marrë para nga inceneratori i Tiranës.

Kryemadhi pyet se pse nuk e sekuestron SPAK edhe inceneratorin e Tiranës, teksa thekson se paratë e shqiptarëve po shkojnë tek një vepër kriminale.

“Pivot 04, kompania që ka çuar në sekuestrimin e inceneratorit të Fierit dhe Elbasanit, ka marrë para nga inceneratori i Tiranës.
Pse nuk e sekuestron SPAK edhe inceneratorin e Tiranës?
S’ka asgjë komplekse, përveç faktit se paratë e shqiptarëve po shkojnë tek një vepër kriminale”, shkruan Kryemadhi.

Kryemadhi Fb