OSHEE jep njoftimin: Vora nesër disa orë pa energji elektrike

69
Sigal

OSHEE ka njoftuar ndërprerjen e energjisë elektrike në disa zona të Vorës. Në njoftim saktësohet, se nga ora 9:00 deri në 14:00 do të stakohet energjia elektrike për shkak të rikonstruksionit të kabinave, në disa biznese dhe tre pallate në qendër të Vorës.

Njoftimi i OSHEE:

Mirmbrema/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 26 korrik

Në kuadër të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 26 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-14;00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Disa biznese dhe 3 pallate në qendër Vorë