OSHEE, Çela: Infokioska në qendrat tregtare për të informuar konsumatorët

459
Kreu i OSHEE, Ardian Çela ka deklaruar në forumin “Smart Balkans” se një projekt i rëndësishëm është vendosja e infokioskave në qendrat tregtare. Këto do të vendosën për të informuar konsumatorët.
Po ashtu Çela tha se po punohet edhe për vendosjen e matësve elektronikë dhe për lëshimin e kartave me pagesë.
Sigal