Organizata e njohur europiane “Europa Nostra”: Ditë e trishtë për demokracinë dhe sundimin e ligjit në Shqipëri

126
Sigal

Organizata e njohur europiane “Europa Nostra” ka reaguar lidhur me shembjen e Teatrit Kombëtar dhe dhunën e arrestimet që po kryen policia ndaj qytetarëve, artistëve dhe përfaqësuesve të opozitës që kanë dalë në mbrojtje të godinës historike të Teatrit.

Ditë e trishtueshme për trashëgiminë kulturore në Shqipëri. Ditë e trishtë për demokracinë dhe sundimin e ligjit në Shqipëri dhe Europë,”- shkruan “Eurpa Nostra” në një postim në Twitter.