Njoftimi nga OSHEE/ Ja oraret dhe zonat që do të preken nga ndërprerja

248
Sigal

Tirana ditën e nesërme do të përballet me kufizime të energjisë në disa zona të saj. Njoftimin e bën të ditur OSSHE, ku shkak do të bëhet një remont i parashikuar.

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 17 korrik

Për shkak të remontit të parashikuar në një nga fiderat e kabinës “Siri Kodra 7″, në datën 17 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

Pjesërisht rruga ” Siri Kodra”, rruga “Besa”