Njerëzit që hanë thonjtë duhet ta ndërpresin këtë veprim në të ardhmen. Zbulojeni!

496
Shumë njerëz kudo në botë, priren për të ngrënë thonjtë, në momentet kur janë të nervozuar.

Ekspertët i kanë studiuar si raste dhe kanë ardhur në disa përfundime. Sipas tyre këta persona kanë këto karakteristika të cilat do i ndihmojnë në të ardhmen e tyre. Gjithashtu nuk duhet ta marrin si diçka të tmerrshme, pasi të marrin vesh si e kanë shpjeguar ekspertët:

1. Një studim i publikuar në American Scientific ka dalë në përfundimin se këto njerëz, kanë performancën më të lartë dhe përsosmërinë.
Sipas tyre ky veprim është çrregullim i përsëritur i trupit dhe nuk duhet marrë si diçka e keqe.

2. Ka një shpjegim tjetër historik
Me sa duket ngrënia e thonjve ka edhe një shpjegim historik. Mijëra vjet më parë në Greqinë e Lashtë, filozofi Sidonius ka përmendur një burrë të quajtur Cleanthes, i cili ka pasur aftësinë të parashikojë të ardhmen duke ngrënë thonjtë e tij. Ju që bëni të njëjtën gjë, quajeni veten me fat duke u krahasuar, pse jo, edhe me këtë parashikues.

3. Nëse ju del më shumë jashtë kontrollit duhet të merrni masa
Njerëzit të cilët e kanë zakon ngrënien e thonjve, duhet të marrin masa, nëse ky zakon përkeqësohet. Pasojat janë të ndryshme dhe jo të mira, por nëse e keni thjesht refleks (kur jeni në stres), nuk përbën problem.
Sigal