Nis protesta para kryeministrisë, pronarët e bareve dhe artistët përplasen me policinë, efektivët kërkojnë shpërndarjen e turmës

93

Pas vendimit të qeverisë për të rimbyllur klubet e natës, lounge-ve apo diskove, në kuadër të masave anti-covid, artistët dhe pronaret e bareve janë ngritur në proteste.

Protesta po zhvillohet para ambienteve të kryeministrisë, ndërkohë që policia vazhdimisht kërkon shpërndarjen e turmës.

Ky vendim sipas tyre dëmton rëndë ekonominë e personave që punojnë në këto biznese, që nga stafet e punonjësve e deri tek këngëtarët e muzikantët, duke qenë se këto aktivitete i kanë si burim kryesor të ardhurash.