Nëse urinon vend e pa vend, bëhesh i njohur vend e pa vend

547
Kërcënimi i kryetarit të ri të Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj për ata që urinojnë vend e pa vend në Tiranë po bëhet realitet. Veliaj theksoi sëfundmi se në rast se dikush kapet duke urinuar apo kryer të tjera nevoja personale rrugëve të Tiranës do të gjobitet dhe fytyra do i dalë publikisht në media. Dhe shembujt e parë janë këta. Në rrjete sociale janë publikuar gjobat e para të ‘hallexhinjve’ që urën poshtë lumit Lana e kishin kthyer në një banjo publike të vërtetë
Sigal