Motori i avionit në flakë, SMS e pasagjerëve: Diçka po ndodh, të dua…

537
Sigal

Pasagjerët e tmerruar filluan të shkruanin mesazhe drejtuar njerëzve të tyre të dashur, duke menduar se ishin fjalët e tyre të fundit, kur motori i avionit u përfshi nga flakët mbi Kanadanë perëndimore.   

statusiavionimotorikrahu

Ata menduan se avioni i përfshirë nga flakët do të shpërthente dhe mesazhet drejtuar personave të tyre të dashur ishin të tipit “Diçka po ndodh, të dua”.