Mjegulla ‘pushton’ Beratin, shkakton probleme në qarkullimin e makinave

151
Sigal

Qyteti i Beratit është zgjuar ditën e sotme i mbuluar nga mjegulla e cila është shfaqur prej disa orësh.

Kjo situatë ka krijuar vështirësi për lëvizjen e automjeteve brenda në qytet.

Situata është e njëjtë në të gjithë qarkun, pasi mjergulla ka mbuluar edhe qytetet Kuçovë, Dimal, Skrapar e Poliçan.

Mjegulla ka krijuar probleme në qarkullimin e automjeteve dhe mjeteve të transportit interurban, pasi shikimi është i kufizuar.