Mësuesi dhe gazetari shpallet qytetarë nderi në Delvinë

245
Sigal

Nga Agron Mema

Shuaip Mehmeti, tanimë është zyrtarisht “Qytetar Nderi” i bashkisës së Delvinës. Pavarësisht se Prefekti i Vlorës, nuk mori pjesë dhe u përball me indiferencën qytetare në stadium. Saranda ka vlera bashkëjetuese dhe Prefekti mori përgjigje nga partia e tij.

Nejse…Në Delvinë ceremonia qe në ritual. Nuk do merrem me ceremoninë, ishte serioze. Por do merrem që deputet e z/ministra morën pjesë tek takimi sportiv dhe nuk begenisën këtë figurë të arsimit dhe gazetarisë shqiptare.

Përgjigja është e thjeshtë se deputeti vete ku merr para. Ndërkohë , kryebashkiakja Majlinda Qilimi, ka qenë strikte në ceremoni, pavarësisht…

Në këtë shënim, një gazetar u bë qytetar nderi.

Faleminderit zonja Majlidë që vlerëson gazetarët.