Mesazhi sensibilizues i ambasadës Amerikane: Votoni për të ardhmen

434
TIRANE – “Vota jote përcakton të ardhmen tënde për të ardhmen e vendit tënd qytetit apo fshatit tënd dhe të ardhmen e demokracisë.Merr pjesë në të ardhmen tuënde.Vendos ti për veten tënde.VOTONI”
Ka qënë ky një mesazh sensibilizimi lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhjet e 21 qershorit bërë nga ambasada e shteteve të bashkuara të Amerikës në vendin tonë.Mesazhi sensibilizues i shoqëruar me një fotografi është postuar në rrjetet sociale Facebook dhe Twitter.
Nuk është hera e parë që ambasada amerikane lëshon mesazhe të tilla sensibilizuese jo vetëm me zgjedhjet por edhe me procesin e dekriminilazimit apo rëndësinë e mbarëvajtjes së zgjedhjeve 
Sigal