Mblidhet Asambleja e PS-së, do të shkarkohet Koço Kokëdhima

388
Sigal

Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste mblidhet sot për të diskutuar bilancin politiko-administrativ të vitit 2016.

Në Asamble do të diskutohet dhe shkarkimi i Koço Kokëdhimës nga posti i sekretarit për reformën strukturore.

Po ashtu në këtë mbledhje do të zgjidhet nënkryetarët dhe sekretari i Asamblesë Kombëtare të PS.

Në axhendën e asamblëse janë edhe zgjedhja e Komisionit të Zgjedhjeve në parti, zgjedhje e kryefinancierit të partisë, Këshilli i Mbikëqyrjes Financiare të PS