Matura, dalin rezultatet e provimit për Gjuhën Shqipe dhe Letërsinë

81
Sigal

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka publikuar ditën e sotme rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë. (Kliko këtu për të parë notën).

Ky ishte provimi i dytë, pas Gjuhës së Huaj, rezultatet e të cilit dolën pak ditë më parë. Me ankth, maturantët presin rezultatet e provimit të Matematikës, ku pati kontestime, ndërsa Ministria e Arsimit vendosi që të ulte pragun për notën.

Provimi i fundit ishte ai me zgjedhje që u zhvillua në 15 qershor.