Masat ndaj koronavirusit/ Dolën me makina në rrugë, shoqërohen pesë persona në Durrës

302
Sigal

Policia e Durrësit ka shoqëruar 5 qytetarë, të cilët nuk kanë respektin urdhrin për të mos lëvizur me mjete në qytet, si një ndër masat ndaj koronavirusit.

Policia e Durrësit deklaron se do merren masa ndëshkuese për këdo që del me makinë.

Asnjë mjet privat nuk lejohet në rrugë veç ambulancave dhe makinave shtetërore. Policia iu ka bërë thirrje shoferëve mos dilni në rrugë.