Lumi Kir në Shkodër arrin kuota të frikshme, panik tek banorët

1226
Niveli i lumit Kir është rritur ndjeshëm dhe në mënyrë shumë të shpejtë. 
Foto tregon nivelin e ujit pikërisht në harqet e Urës së Mesit.
Banorë të zonës thonë se një pamje e tillë nuk është parë asnjëherë në këto anë. 
Ajo që theksohet është se niveli i ujit ka tendencë për tu rritur me kalimin e orëve dhe shtimin e prurjeve nga malet.
Sigal