Liqeni i Ohrit po ngulfatet nga mbeturinat

408
Liqeni i Ohrit po ngulfatet nga ndotja. Në fotografitë e mësipërme shihet se si bregu i liqenit është stërmbushur nga mbeturina, degë drunjësh dhe naftë.