Leje për pazar/ Kryeministri Rama flet prerë: Duke filluar nga nesër… (VIDEO)

357
Sigal

Situata me pandeminë e koronavirusit ka hyrë në ditët më të vështira dhe tashmë nga çdo familje në Shqipëri do të autorizohet vetëm një person që të dalë nga banesa dhe të bëjë furnizimet e nevojshme, ndërsa të gjithë të tjerët do të ndëshkohen nëse kapen pa “Leje Daljen”.

Përmes një postimi në facebook, kryeministri Edi Rama ka shpjeguar se këto dy ditë policia nuk është treguar e rreptë për shkak të problemeve me aplikacionin por duke filluar nga nëse asnjë shkelës nuk do të tolerohet.

“Aplikacioni për leje-daljen e vetëm një personi nga familja për pazar është plotësisht funksional. Nga nesër nuk ka më këshillime për shkelësit!”.

🔴 APLIKACIONI PËR LEJE-DALJEN E VETËM NJË PERSONI NGA FAMILJA PËR PAZAR ËSHTË PLOTËSISHT FUNKSIONAL. NGA NESËR NUK KA MË KËSHILLIME PËR SHKELËSIT!

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 31. März 2020