Krijuan bandë grabitësish, arrestohen katër shqiptarët në Itali

50
Sigal

Policia u vu në ndjekje pas disa anëtarëve, në Firence dhe Pizës, për shkak se akuzohen për vjedhje, që u sollën përfitime 300 mijë euro.

Katër të rinj nga Shqipëria të moshës 26 deri në 33 vjeç (të gjithë të paligjshëm në territorin italian) kanë përfunduar në pranga dhe do të duhet të përgjigjen për të paktën katër vjedhje.

Sipas asaj që u rikonstruktua nga hetuesit, katër të huajt krijuan një bandë kriminale të aftë për të vepruar në komunale.

Policia u gjeti sende të ndryshme me vlerë.