Kreu i Shtetit: Mos u merrni me “shashka”, por me krimet zgjedhore! Asgjë s’ka përfunduar

152
Sigal

Reagon Presidenti i Republikës, Ilir Meta, lidhur me nismën e ndërmarrë nga Partia socialiste për shkarkimin e kreut të shtetit.

Në një postim në Facebook, Presidenti Meta shkruan:

Të përqëndrohemi në mbylljen e procesit zgjedhor. Asgjë nuk ka përfunduar!
Të vazhdojë administrimi i çdo kontestimi dhe ankese deri në rinumërimin e votës së fundit.
Detyrë e të gjithë subjekteve të ndjekin procesin deri në fund.
Mos u merrni me “shashka”, por me hetimin e krimeve zgjedhore!